Driftinformation

Systemunderhåll IntabCloud

 
Feb 13 kl.10:10 - 5års data importerat och klart. Allt har gått bra. Servern är nu uppdaterad. /Lina
Feb 10 kl.14:03 - importen av mätdata fortsätter jobba på under helgen. /Lina
Feb 10 kl.12:31-Inloggning möjlig, data trillar in succesivt, nyast först. /Lina
Feb 10 kl.12:25 -Arbetet pågår enligt plan... /Lina
 
Fredagen 10 februari klockan 12-12:45 kommer Intab utföra systemunderhåll på IntabCloud. Arbetet utförs för att uppdatera systemet till nyare versioner för ökad säkerhet och tillgänglighet.

Det medför att du inte kan logga in i molntjänsten IntabCloud och att larm inte kommer kunna aktiveras och skickas som sms eller e-post. Du kan inte heller aktivera EasyView-licenser eller ladda ned installationsfilen till EasyView under den här tidsperioden. Du som har en aktiverad licens kommer kunna arbeta som vanligt med EasyView.  
 

Historisk data i IntabCloud kommer fyllas på under ett par dagar, nyast data kommer in först och upp till 5 års historik (beroende på abonnemang) kommer fyllas på. I samband med systemunderhållet kommer historik äldre än 5 år* att arkiveras. Systemet kan upplevas något långsammare under perioden som mätdata importeras. Historiken bör vara färdigimporterad senast söndag eller måndag. Mätdata som skickas under perioden som systemet ligger nere bör i de flesta fall tas emot efter att IntabCloud åter är i drift och då läggas in retroaktivt.  

*Intab kommer att arkivera data äldre än 5 år lokalt. Vill ni som har andra avtal än de på vår hemsida ha kvar äldre historik än 5år, kontakta oss  kan vi fylla på med den i efterhand. Avtal av den typen kommer behöva uppdateras, men vi återkommer till er gällande detta i separat mail när det blir aktuellt. Vi ser till att möta allas önskemål så gott det går och gör vad vi kan för ni ska bli nöjda.

 

Lina  Arnfjorden 8/2-2023