q
Gorsehill Abbey är en ekologisk mejerigård belägen i Cotswolds som tillverkar ekologiska ostar i olika varianter på mjölk från gårdens djur. En viktig del av deras arbete består av att mäta pastöriseringstemperaturer.
Det är absolut nödvändigt att hålla koll på temperaturerna på Gorsehill Abbey, så att de håller sig inom gränserna satta för livsmedel. En del av tillverkningsprocessen innebär att mjölken pastöriseras, för att sedan kylas till en specifik nivå. Då är mätningar av pastöriseringens temperatur och tid A och O för att se till att en korrekt egenkontroll utförs – men också för att gården själva ska kunna gå tillbaka och analysera sin produktion.
Tinytag View 2 har en tydlig, digital display. Michael Stacey, som äger Gorsehill Abbey, väljer Tinytag på grund av att den är användarvänlig, pålitlig och prisvärd. För honom är det också viktigt att ha en logger som kontinuerligt visar färska resultat, men som också kan få fram äldre mätningar och på så vis ge en helhetsbild.
– Tinytags är bra helt enkelt, annars skulle vi inte fortsätta att använda dem år efter år, säger han.
Prisbelönta bryggeriet Timothy Taylor använ...
I ett arbete från Linköpings Tekniska Högsk...
Chr. Hansen A/S, Hörsholm är ett av vä...
Gusbourne Estate tillverkar prisbelönta eng...
Att man använder sig av bra isolerade förpa...
Inom livsmedelsindustrin är det av största ...
Bakterieutveckling och temperatur har ett nära ...
Eliminate cold chain wastage More than 2...
Gorsehill Abbey är en ekologisk mejerigård ...
Right temperature in refrigerators and cold sto...
Det är inte ovanligt att dataloggers använd...
Temperaturövervakning och kontroll är vikti...
Att livsmedelsproduktionen sker på rätt sät...
Frigoscandia arbetar med tempererade logist...
I både livsmedels- och läkemedelsbranschen är t...