true test

Känn dig trygg med våra produkter

Behöver du mäta eller logga värden med olika parametrar över tid? I vårt sortiment av dataloggers hittar du mätinstrument för allt från temperatur och luftfuktighet till el, energi och ljus. Här hittar du vårt sortiment.

Fjärrövervakning

Spara tid, pengar och miljön med fjärrövervakning

Efter utplacering av mätutrustning kan du läsa av data på webben ifrån dator eller mobil. Detta möjliggör att göra justeringar, skapa arbetsorder och få resultat utan att besöka mätplatsen. Vi kan koppla ihop mätningar från flera system och tillverkare och sammanställa dem på vår molntjänst IntabCloud eller ladda in data direkt i EasyView för analys.

Uppkoppling av dina loggers möjliggör också att sätta larmvärden som uppmärksammar direkt via mejl eller sms att en åtgärd behövs. Trådlös loggning möjliggör också att realtidsövervaka utrymmen som är förslutna eller svåråtkomliga  under transport.

Mjukvara

EasyView har gått från att vara en ren analysmjukvara för våra dataloggers till ett fullfjädrat hanterings- och beräkningsverktyg för all typ av mätdata. Med några få klick kan du göra snygga presentationer av din data.

Med dess omfattande anslutningsbarhet och intuitiva användargränssnitt har EasyView blivit mycket uppskattat. Mjukvaran har en importfunktion som gör de enkelt att visualisera och analysera data från de flesta källor. Det gör EasyView till ett utmärkt komplement till exempelvis Excel.