FAQ

Projekthanteraren (Pro)

Spara mätuppgifter i projekt
Det är mycket vanligt att man vill mäta på samma objekt mer än en gång. Ett projekt är ett sätt att 'paketera' inspelningsgången för att mycket enkelt utföra samma operationer igen och igen, utan att behöva ändra några inställningar.

Ett projekt hanterar inte bara loggerinställningar utan även information om hur det skall presenteras i dokumentet, om det skall innehålla formler och om dokumentet skall sparas automatiskt.

Kombinera realtidsinspelningar
Om du markerar flera projekt har du möjlighet att starta alla i samma dokument, förutsatt att de jobbar mot olika medier (COM1, COM2, OPC1 osv..)

Du kan kombinera vilka loggers som helst, ex. en PC-Logger och en OPC-inspelning. Det finns också möjlighet att tömma in dem i samma dokument om så önskas. Skapa en projektgrupp av dem om du tänker utföra operationen flera gånger.

Automatisera dina inspelningar
När ett projekt väl är skapat kan detta antingen köras (starta/stoppa/töm) via projekthanteraren eller direkt via projektfilen som är associerad med EasyView. Programmet behöver inte ens vara igång!

På detta sätt kan ni dölja all mätproblematik genom att bara ha två till tre genvägar på ert Windows-skrivbord. En som startar, en som stoppar och kanske även en som tömmer loggern.

Det går också bra att lägga en genväg till ett projekt i Autostart för att gardera sig mot strömavbrott vid en onlineinspelning.

Läs mer om Easyview här Uppgradera från Light till Pro

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV