EasyView 10

Prestanda finner du längst ner på denna sida.

EasyView 10.0.8.64

Nedladdning av senaste versionen av EasyView. För att mjukvaran ska fungera behövs en gilig licens. Vill du bara testa, läs mer under EasyView demo nedan.

Så här gör du för att installera:

1. Kör installationsfilen.
  2. Läs och acceptera licensavtalet.
  3. Klicka på ”Installera” och stega dig igenom installationen.
  4. När installationen är klar kan du starta EasyView genom att klicka på genvägen på skrivbordet.
  5. Aktivering av licens gör du genom att klicka på ”Om EasyView” uppe till höger.
  6. Klicka sedan på ”Aktivera min licens...” och ange din aktiveringsnyckel i dialogrutan.
  7. Klicka sedan på ”Aktivera”. Observera att detta kräver internetuppkoppling.
  8. När du sedan klickar på ”Close” så kommer EasyView att stängas ner och vid nästa start så kommer du att ha tillgång till de funktioner som ingår i din licens.
  9. När en ny version finns tillgänglig så får du information om detta under ”Meddelanden” på startsidan i programmet.

Så här gör du för att flytta en licens ifrån en dator till en annan:

Om du vill flytta en licens från en dator till en annan så måste du först inaktivera din licens. Detta gör du genom att gå in under ”Om EasyView” och klicka på ”Ta bort licens”. När detta är gjort så går det bra att aktivera licensen på en annan dator.

Hur man aktiverar EasyView 10 på en dator utan internetuppkoppling

EasyView demo

Prestanda finner du längst ner på denna sida.

EasyView 10 Demo

Demoversion av senaste EasyViewversionen. Efter installation ska du klicka på Om EasyView och välja "Hämta en utvärderingslicens". Licensen är därefter aktiv i 30 dagar.

Äldre versioner

Prestanda finner du längst ner på denna sida.

EasyView 5.7 Demo (30 MB)

Demoversionen inkluderar alla funktioner i EasyView men har följande begränsningar:
* 8 timmars effektivt användande.
* Det går inte att spara dokument.

EasyViewer

EasyViewer 5.7.5.3 (30 MB)
Gratis version för visning av .ezv filer. För att kunna ändra i EasyViewfiler behövs en fullversion av programmet.

För dig som vill titta på EasyViewfiler skapade i ett licensierat program.

* Det går inte att spara dokument.
* Det går inte att ändra i dokument.

* Det går inte att starta och stoppa loggers.

Intab Flexible System

Configuration

DigiConfig Configuration V1.64

FieldChart-Lite V2.0.0.00

Intab Wireless System

SensorGraph (16,9 MB)

MSR software

MSR PC software, standard (74,1 MB)

Ladda ned den senaste version av MSR:s mjukvara. Fungerar tillsammans med med dataloggers från MSR.
Senaste versionen: 5.28.28

Klicka på bilderna nedan för att se exempel på några accelerationsmätningar.

Intab Nätverksloggers software

TSensor 3.2.0.0 (2,47 MB)
För konfiguration av dina Intab Nätverksloggers.

Sensor Reader 2.0.2.0 (1,29 MB)
För att skriva mätvärden från en Intab Nätverkslogger till en csv-fil.

LogBox

LogChart II

PRESTANDA

EasyView 10:

Windows XP Service Pack 3 eller senare

Windows Installer 4.0 eller senare

Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable (x86) 14.0 (medföljer vid installation)

Microsoft .NET Framework 4 eller senare

1GB RAM

Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015

EasyView 5.7:

Windows XP

32/64-bitars Windows XP, 2003, Vista, Win 7, Win 8 och Win 10.