Uppdateringar

Har du EasyView 10 får du ett meddelande i programmet när en uppdatering finns tillgänglig för nedladdning.

HUR GÖR JAG?

1. Avsluta EasyView (Har du 5.7 ska du avinstallera den versionen du har)
  2. Välj rätt huvudversion (har du 5.6 kan du bara ladda ner uppdateringar som gäller för 5.6)
  3. Kör ServiceXX.exe
  4. Klart!

FÖRUTSÄTTNINGAR

Det måste finnas en registrerad version av EasyView på er dator.

Uppdateringarnas två första versionssiffror måste vara samma som era två första versionssiffror (5.1, 5.5, 5.6, 5.7 osv.)

Har du en äldre version av programmet eller vill göra en komplett uppgradering till senaste versionen? Det finns många fördelar med senaste versionen av programmet. Kontakta oss för prisuppgift.

GRATIS UPPDATERING FÖR DEN VERSIONEN DU REDAN HAR

En uppdatering ordnar kostnadsfritt förbättringar i programmet EasyView. Den rättar till och gör mindre fixar i programmet.
Tjänsten är endast tillgänglig via internet.

Version 5.7

EasyView 5.7.5.3 Ladda ner

OBS! Avinstallera ditt EasyView innan du laddar ner den nya versionen. Du måste ha ditt serienummer tillhands. Detta gäller enbart om du har 5.7.

• Snabbare datatabell med stora filer
  • Bläddra med tangentbordet i datatabellen
  • Nu finns linjärregression i XY-diagrammet.
  • Serienummerverifikationen i installationen är omgjord för Windows 7.
  • Excel-import fungerar nu om man har samma tid i flera rader.
  • Omflyttade flikar i tidsdiagrammet sparas nu.
  • Tidsdiagrammet kan nu även visa bara punkter utan linjer.

Version 5.6

EasyView 5.6.4.2 Ladda ner

• Rättningar vid kopiering av datatabell

Version 5.5

ladda ner: ENG SWE NLD

• Stöd för nya PC-Loggers 3100i och 3150i.
  • Ny Realtidsklient kör OPC/DDE i separat tråd. (Tappar ej värden då UI tråden är 'upptagen'). Implementationen är så tolerant som möjligt.
  • Filassocieringsproblem av .ezv-filer åtgärdade.

Version 5.1

ladda ner: ENG SWE | NLD

• Vissa nya och reparerade Tinytags returnerar version 2.3 vilket EasyView nu accepterar.