Drivrutiner till USB-kablar

Här finner du de senaste drivrutinerna för USB-kablar från Intab. För att det skall fungera är det viktigt att du laddar ner rätt drivrutin till din dator.

I Windows 7 och framåt behöver oftast inga drivrutiner installeras då detta sker automatiskt när sladden kopplas in i datorn. Sker inte installationen med automatik? Läs här hur du ska göra eller kontakta din it-avdelning för att få hjälp. Du kan även läsa manualen till vänster på sidan.

Om du inte får kontakt

Läs vår guide hur du snabbt och enkelt får till det med USB-portar.

Läs eller se guiden på Youtube.

Så här installerar du drivrutinen för USB

1. Klicka på exe.filen och spara på dator.
2. Koppla in din USB-kabel i datorn.
3. Dubbelklicka på den sparade filen och tillåt installation. (Startar inte installationen, prova att dubbelklicka igen).
4. När installationen är färdig kan du köra din datalogger från Intab.

Läs steg för steg hur du installerar din USB-drivrutin för Atenadapter i Windows XP eller i Windows 7.

Drivrutiner för PC Logger, Tinytag och MSR

Drivrutin passande till "FTDI USB-adapter", Tinytag-kablarna CAB-0007-usb, CAB-0005-usb och T-3030, och till MSR-loggers. Du behöver ladda ner drivrutinen om du ansluter din PC-logger med USB-kabel.

Drivrutinen fungerar i Windows 10, 8, 8.1, Windows 7, Window Server 2008,XP, Vista, Windows Server 2003.

Version 2.12.18.

Ladda ner drivrutinen här

Har du problem att öppna ovanstående .exe-fil?

Här hittar du fler drivrutiner, bland annat i ZIP-format.

Drivrutiner för Aten-adapter (utgått ur sortimentet)

Drivrutin passande till "ATEN USB adapter" (säljs ej längre):

Drivrutin hittar du på leverantörens hemsida.