Support / FAQ / Tinytag / Funktioner Tinytag / Vakuum- Att använda Tinytag i vakuum

Vakuum- Att använda Tinytag i vakuum

Tillverkaren rekommenderar att enheter från produktgruppen Tinytag Ultra 2 används vid mätning i lågt tryck. Rådet gäller för de Ultraloggers som är försedda med ett SB-AA02-batteri.

SB-AA02-batterierna har testats vid 11,6 K Pa (116 mBAR/1,68 PSI) vid 20°C under en sextimmarsperiod. Testet har gjorts i överensstämmelse med FN-föreskrifter om transport av litiumbatterier.