Support / FAQ / Comet / Comet GSM-logger - Varför kommer det inte in mätvärden på IntabCloud

Comet GSM-logger - Varför kommer det inte in mätvärden på IntabCloud

Om batteriet tar slut i din GSM-logger kan det bli så att även klockan i enheter lägger av. Då återupptar loggern inte sändningen av mätdata när den laddas upp igen. Den har ju inte koll på tiden. Detta åtgärdas genom att du kopplar in loggern i datorn och synkroniserar klockan igen i gratisprogrammet Comet Vision.

Tillverkaren av enheterna vet om detta och i nyare versioner av GSM-loggern ska detta vara ett mindre problem. Bäst är att aldrig låta batteriet ta slut. Du vet väl omatt du kan få ett larm när det är dags att ladda ifrån IntabCloud?