Support / FAQ / Tinytag / Ingen kontakt med Tinytag / Hur hittar jag min Tinytag automatiskt?

Hur hittar jag min Tinytag automatiskt?

Har du haft klurigt att hitta port till dina Tinytag i EasyView?

Nu söker programmet helt automatiskt efter den COM- eller USB-port som din TinyTag är ansluten till.

Starta/Stoppa/tömknappen (Gula gubben)

Varje gång man klickar på den gula gubben för att starta en TinyTag så går EasyView ut och letar på tillgängliga COM-portar efter en ansluten logger.

Nu är det även möjligt att ansluta kabeln efter att EasyView startats, kom bara ihåg att ansluta din logger innan du klickar.

Ladda ner den senaste nedladdningarna:
Välj sedan anslutningen "Gemini Tinylogger på AUTO" så autosöker programmet.
Hittar du inte anslutningen?
Titta under Arkiv/Anslutningar, Dolda anslutningar.

Nyhet i EasyView 5.6.4.0