Support / FAQ / IntabCloud / Exportera mätdata från IntabCloud

Exportera mätdata från IntabCloud

Det är enkelt att exportera mätdata från IntabCloud under fliken "history". Titta igenom inställningarna innan exporten.
Ser din export ut så här?

Det kan bero på dina inställningar.
Stäng diagrammet och klicka på "go back to the logger".

Export type:  Här väljer du vilket format du vill exportera till.
Start och end: Välj början och slut för din export.
Intervall: Här kan du välja att medelvärdesbilda. Väljer du "no interval, all data" får du med all mätdata.

Sensors to export: Här kryssar du för de sensorer du vill exportera.

När du gjort dina val trycker du på Create export files.

Förutsatt att det finns mätdata att visa syns nu en eller flera kurvor, beroende på hur många sensorer du valde att exportera, i ditt diagram.