Ny sladd, hur gör jag?

1) Jag har precis fått en USB-sladd och vet inte hur jag skall göra.

a) Kontrollera så att du är ”Administratör” på din dator. Är du det så kan du installera program.
Om du inte är det eller inte vet så kontaktar du din IT-avdelning för att få hjälp.
b) Sätt i den medföljande skivan.
c) Sätt i USB-sladden.

Du skall nu få upp menyn här till höger.

Får du inte det så gå till punkt 2

Kryssa i menyn som på bilden.

Klicka på ”Nästa”.
Installationsprogrammet kommer nu att söka igenom datorn för att hitta CD:n med drivrutiner.
Menyn till höger visas.
När drivrutinen hittats kan denna meny visas.

Om produkten kommer från INTAB så är det ofarligt att klicka på ”Fortsätt ändå”.
Installationsprogrammet skall själv kunna hitta drivrutinen.
När den har det och installationen pågår så ser det ut såhär.

När allt är klart så klickar du bara på ”Slutför” i denna meny.